ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σήμερα ο δεύτερος μεγάλος ημιτελικός Ατλέτικο – Μπάγερν

Σήμερα ο δεύτερος μεγάλος ημιτελικός Ατλέτικο – Μπάγερν

Ατλέτικο εναντίον Μπάγερν ή αλλιώς Σιμεόνε εναντίον Γκουαρντιόλα. Δύο από τους καλύτερους, αν όχι οι καλύτεροι, προπονητές του κόσμου αναμετρώνται απόψε στο Βιθέντε καλντερόν, στον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45, OTE Sports 1).

Η Ατλέτικο εκανε τη μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά και «πέταξε» εκτός συνέχειας την Μπαρτσελόνα πραγματοποιώντας δύο πολύ καλές εμφανίσεις και πλέον έχει απέναντί της ακόμα ένα μεγάλο εμπόδιο πριν τον τελικό. Μετράει 5 σερί νίκες, με τις τέσσερις τελευταίες να έρχονται με μηδέν παθητικό και συνεχίζει να βρίσκεται στο κατόπι της Μπαρτσελόνα στη διεκδίκηση του τίτλου στην Ισπανία.

«Η φετινή χρονιά μας είναι καλύτερη από την περσινή», δήλωσε ο Σιμεόνε, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τον Φερνάντο Τόρες που επιστρέφει από τιμωρία, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο στόπερ Χιμένες που ήταν τραυματίας. Το μεγάλο πλήγμα για τον Σιμεόνε είναι η απουσία του στυλοβάτη της άμυνας και αρχηγού Γκοδίν που τραυματίστηκε στο ματς με την Μπιλμπάο.

Η Μπάγερν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπενφίκα στη Λισαβόνα, πήρε το 2-2 που σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα την έστειλε στα ημιτελικά της διοργάνωσης για έκτη φορά την τελευταία επταετία. Πέρσι και πρόπερσι αποκλείστηκε από ισπανική ομάδα (Μπάρτσελόνα, Ρεάλ) τις άλλες τέσσερις έφτασε στον τελικό.

Όπως φαίνεται και μετά το κάζο που πήγε να πάθει στη Λισαβόνα ο Γκουαρντιόλα θα το πάει συντηρητικά δίνοντας περισσότερο βάρος στην άμυνά του και παίζοντας ταυτόχρονα με Τσάμπι Αλόνσο και Βιδάλ ώστε να μην χάσει τη μάχη του κέντρου. Στα αγωνιστικά, παραμένει αμφίβολος ο Μπόατενγκ, ο οποίος όμως ακολούθησε την αποστολή στη Μαδρίτη, ενώ εκτός θα μείνουν και πάλι ο Μπατστούμπερ και ο Ρόμπεν. Άσφαιρος ο Λεβαντόφκσι στα 7 από τα 8 τελευταία εκτός έδρας ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ατλέτικο (4-4-2): Όμπλακ – Χουάνφραν, Χιμένες, Λούκας, Λουίς – Γκάμπι, Φερνάντες, Κόκε, Σαούλ – Τόρες, Γκριζμάν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπάγερν (4-1-4-1): Νόιερ – Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Κίμιχ, Λαμ – Αλόνσο – Ριμπερί, Βιδάλ, Μίλερ, Κόστα – Λεβαντόφσκι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.