ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θα απουσιάζει ο Ρονάλντο από το EURO 2016;

Θα απουσιάζει ο Ρονάλντο από το EURO 2016;

Πολύ πιο σοβαρό απ’ότι αρχικά περίμεναν είναι τελικά το πρόβλημα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο τραυματισμός του κόντρα στη Βιγιαρεάλ, του στέρησε τη συμμετοχή στον πρώτο ημιτελικό με την Μάντσεστερ Σίτι όμως είναι πολύ πιθανό αν βιαστεί να επιστρέψει να χάσει ακόμη και το EURO.

Η σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο μπορεί να απαιτεί ξεκούραση όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανυπομονεί να βοηθήσει τη Ρεάλ στον επαναληπτικό αγώνα του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή η ανυπομονησία του όμως μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική αφού οι γιατροί τον προειδοποίησαν πως ενδεχόμενη υποτροπή ίσως επιφέρει θλάση και τότε αυτόματα η συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά σημαντικό ρόλο αναλαμβάνει πλέον και η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Τον παίκτη εξέτασε και ο γιατρός της ομοσπονδίας Νούνο Κάμπος, ζητώντας του να ξεκουραστεί ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα τουλάχιστον έως τις 10 Μαϊου, ωστόσο ο τελευταίος λόγος φαίνεται πως ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.