ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Champions League: Με Ρονάλντο η Ρεάλ στον ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι [φωτό, βίντεο]

Champions League: Με Ρονάλντο η Ρεάλ στον ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι [φωτό, βίντεο]

Για την Ρεάλ Μαδρίτης είναι η 27η φορά που ζει τη μαγεία της συμμετοχής της σε ημιτελική φάση Τσάμπιονς Λιγκ (ή Κυπέλλου πρωταθλητριών παλαιότερα) μετρώντας 13 προκρίσεις και ισάριθμους αποκλεισμούς.

Αντιθέτως για την Μάντσεστερ Σίτι είναι η πρώτη της συμμετοχή στην τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας φτάσει στις αρχές της δεκαετίας του ’70 δύο φορές στα ημιτελικά του (πάλαι ποτέ) Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Μάντσεστερ δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στην Ρεάλ, η οποία ονειρεύεται να κάνει 11 τις κούπες της, με την 10η να κατακτάται πριν από δύο χρόνια στην Λισαβόνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (η οποία προκρίθηκε χθες εις βάρος της Μπάγερν και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον τελικό του Μιλάνου).

«Θα είναι καταστροφή αν αποκλειστούμε…», είπε ορθά κοφτά στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος θα έχει κανονικά στη διάθεση του τον Κριστιάνο Ρονάλντο (δεν είχε παίξει στο πρώτο παιχνίδι) όχι όμως και τους Μπενζεμά, Κασεμίρο που είναι οριστικά εκτός.

«Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία για τον σύλλογο και θα το παλέψουμε», τόνισε από την πλευρά του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ο οποίος επιστρέφει στο Μπερναμπέου μετά την σεζόν 2009-2010 όταν είχε καθίσει στον πάγκο της Ρέαλ (ενώ έχει ήδη έναν χαμένο ημιτελικό ως τεχνικός της Βιγιαρεάλ). Ο Χιλιανός τεχνικός υπολογίζει στον Γιάγια Τουρέ, όχι όμως και στους Νταβίδ Σίλβα, Ζαμπαλέτα.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο – Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο – Μπέιλ, Χεσέ, Ρονάλντο

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χάρτ – Σανιά, Οταμέντι, Κομπανί, Κλισί – Φερνάντο, Φερναντίνιο – Νάβας, Τουρέ (;), Ντε Μπρόινε – Αγκουέρο

 

Χιλιάδες φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας φτάνοντας στο γήπεδο για να τη “ντοπάρουν” εν όψει τη ρεβάνς με τη Μαντσεστερ Σίτι.

Παράνοια! Η εμφάνιση του πούλμαν της ρεάλ στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” ήταν το… σύνθημα.

Οι οπαδοί των Μαδριλένων περίμεναν την άφιξη των παικτών και τους επιφύλαξαν υποδοχή πρωταθλητών Ευρώπης, ζητώντας τους την πρόκριση στον τελικό του Champions League κόντρα στην μισιτή Ατλέτικο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.