ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Λίβερπουλ κέρδισε 3-0 την Βιγιαρεάλ – Με την Σεβίλλη στον τελικό της Europa League (vid)

Η Λίβερπουλ κέρδισε 3-0 την Βιγιαρεάλ – Με την Σεβίλλη στον τελικό της Europa League (vid)

Η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή στο «Ανφιλντ» και πέρασε στον τελικό του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Σεβίλλη.

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου στο «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ» της Βασιλείας στην Ελβετία.

Η Λίβερπουλ κέρδισε 3-0 την Βιγιαρεάλ και ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα δείχνοντας ότι στο «σπίτι» της επικρατεί… νόμος. Στο 7′ ο Σοριάνο με αυτογκόλ έκανε το 1-0, ενώ ο Στάριτζ στο 63′ έβαλε την ομάδα του Κλοπ σε τροχιά πρόκρισης. Οκτώ λεπτά αποβλήθηκε ο Ρουίθ και το έργο της ισπανικής ομάδας ήταν πλέον εξαιρετικά δύσκολο με την βρετανική ομάδα να πανηγυρίζει την πρόκριση της στον τελικό με τον Λαλάνα στο 81′ να γράφει το τελικό 3-0. Η Λίβερπουλ μετρά τρία Κύπελλα UEFA (πριν γίνει Europa League) κατακτώντας το τρόπαιο το 1973, το 1976 και το 2001.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Σεβίλλη έκανε το… χρέος της μετά το 2-2 στην Ουκρανία. Στο «Σάντσες Πιθχουάν» έβαλε γρήγορα γκολ στην αρχή των ημιχρόνων και… καθάρισε την πρόκριση. Στο 9′ ο Γκαμέιρο έκανε το 1-0, αλλά στην εκπνοή του ημιχρόνου ισοφάρισε ο Εντουάρντο. Στο 47′ πάλι ο Γκαμέιρο έφερε το ματς στα μέτρα της Σεβίλλης και το ματς «τελείωσε» ο Μαριάνο στο 59′ για το τελικό 3-1 που έφερε την πρόκριση στον τελικό για 3η σερί χρονιά, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να μετρά δύο συνεχόμενες κατακτήσεις τροπαίων στο Europa League, ενώ το έχει κατακτήσει και το 2006 και το 2007.

Τα γκολ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.