ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Euro 2016: Άγριες συμπλοκές Άγγλων, Γάλλων και Ρώσων μέχρι τα ξημερώματα στη Μασσαλία [βίντεο]

Euro 2016: Άγριες συμπλοκές Άγγλων, Γάλλων και Ρώσων μέχρι τα ξημερώματα στη Μασσαλία [βίντεο]

Η πρεμιέρα του EURO έγινε στο Παρίσι όμως η αστυνομία στη Μασσαλία έμεινε ξάγρυπνη έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Αγγλοι, Γάλλοι και Ρώσοι προκάλεσαν χάος με τις συμπλοκές τους, οι οποίες συνεχίστηκαν για 2η μέρα και πλέον οι Αρχές της χώρας ψάχνουν να βρουν τρόπο να «απομονώσουν» τους οπαδούς.

Δεν το είχαν προβλέψει. Αγγλοι και Ρώσοι βρέθηκαν στη Μασσαλία προκειμένου να υποστηρίξουν τις ομάδες τους όμως οι Ultras της Μαρσέιγ τους περίμεναν με άγριες διαθέσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν πως οι Γάλλοι αναζητούν μια άτυπη εκδίκηση για τα μαχαιρώματα στο Μουντιάλ του 1998. Οι τρεις πλευρές επιδόθηκαν σε ένα ανελέητο κυνηγητό και μάχες σώμα με σώμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών για να διαλύσει τους χούλιγκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.