Euro 2016: Στις 19:00 η Ουαλία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία

Euro 2016: Στις 19:00 η Ουαλία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία

Στο πλαίσιο του 2ου ομίλου, η Ουαλία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία (19:00, ΕΡΤ1) στο Μπορντό με τις δύο ομάδες να είναι αναγκασμένες για τη νίκη αφού ακολουθούν παιχνίδια με τα δύο φαβορί του γκρουπ.

Τόσο η Ουαλία όσο και η Σλοβακία θεωρούνται τα αουτσάιντερ του ομίλου από την στιγμή που σε αυτόν υπάρχουν Αγγλία και Ρωσία. Η σημερινή πρεμιέρα τους δεν αποκλείεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το σύνολο της πορείας τους στη διοργάνωση.

Η Ουαλία κατάφερε να πάρει την πρόκριση πίσω από το Βέλγιο σε έναν όμιλο όπου γενικά δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει τον στόχο της. Μεγάλο της αστέρι δεν είναι άλλος από τον Γκάρεθ Μπέιλ, από την παρουσία του οποίου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της. Η σφιχτή άμυνα που ζητά ο Κρις Κόουλμαν είναι σήμα κατατεθέν των Ουαλών, οι οποίοι έχουν αμφίβολο τον παρτενέρ του Μπέιλ στην επίθεση, Ρόμπσον-Κανού.

Από την πλευρά της η Σλοβακία έκανε την υπέρβαση και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση δείχνοντας μάλιστα και στα φιλικά εξαιρετική εικόνα. Στηρίζει πολλά στην άμυνά της ενώ για το σημερινό παιχνίδι είναι αμφίβολος ο Χουμπότσαν για την άμυνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νορβηγός Σβέιν Οντβαρ Μοέν

Πιθανές Συνθέσεις

Ουαλία:Χένεσι – Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις – Γκάντερ, Αλεν, Κινγκ, Ράμσι, Τέιλορ – Μπέιλ, Ρόμπσον Κανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σλοβακία:Κόζατσικ – Σβέντο, Σκρτελ, Τζούριτσα, Πέκαρικ – Κούτσκα, Χροσόφσκι – Βάις, Μακ, Χάμσικ – Ντούρις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.