ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Euro 2016: Ολονύκτιες συμπλοκές ανάμεσα σε Άγγλους,Γάλλους και Ρώσους οπαδούς [βίντεο]

Euro 2016: Ολονύκτιες συμπλοκές ανάμεσα σε Άγγλους,Γάλλους και Ρώσους οπαδούς [βίντεο]

2η συνεχόμενη μέρα με ένταση και εκτεταμμένα επισόδεια σημαδεύουν το Euro2016. Αγγλία και Ρωσία αναμετρώνται απόψε στις 22:00 στο Βελοντρόμ ενώ οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες στο λιμάνι της Μασσαλίας με τη… συνδρομή οπαδών της Μαρσέιγ. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών ενώ προχώρησε σε συλλήψεις χωρίς προς στιγμήν να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός.

Οι Αρχές της χώρας ψάχνουν να βρουν τρόπο να «απομονώσουν» τους οπαδούς.

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο, Άγγλοι και Ρώσοι βρέθηκαν στη Μασσαλία προκειμένου να υποστηρίξουν τις ομάδες τους όμως οι Ultras της Μαρσέιγ τους περίμεναν με άγριες διαθέσεις.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν πως οι Γάλλοι αναζητούν μια «άτυπη εκδίκηση» για τα μαχαιρώματα στο Μουντιάλ του 1998.

Οι τρεις πλευρές επιδόθηκαν σε ένα ανελέητο κυνηγητό και μάχες σώμα με σώμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών για να διαλύσει τους χούλιγκαν.

Χαρακτηριστικά επίσης αναφέρουμε τις συμπλοκές που σημειώθηκαν χθες με τη Γαλλική αστυνομία όταν Άγγλοι οπαδοι φώναζαν στους δρόμους «ISIS που είστε;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.