Στις 13 Αυγούστου η πρεμιέρα με ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ

Στις 13 Αυγούστου η πρεμιέρα με ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ

Το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2016-2017 αναμένεται να είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων δεκαετιών αφού η παρουσία των κορυφαίων προπονητών του κόσμου, ανεβάζει το επίπεδο στα ύψη. Το ξεκίνημα μάλιστα, περιλαμβάνει ντέρμπι στο Emirates ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ.

Η πρώτη σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου και το παιχνίδι το οποίο ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στην Μπόρνμουθ ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα ξεκινήσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζοντας την Σάντερλαντ εντός έδρας.

Η πρωταθλήτρια Λέστερ θα κοντραριστεί με τη νεοφώτιστη Χαλ εκτός έδρας ενώ η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε θα υποδεχθεί την Γουέστ Χαμ.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική για τη σεζόν 2016-2017

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 

Έβερτον – Τότεναμ 

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

Χαλ – Λέστερ 

Μπέρνλι – Σουόνσι 

Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ 

Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 

Μίντλεσμπρο – Στόουκ 

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Μπρομ 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σαουθάμπτον – Γουότφορντ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.