ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σε κλειστό γήπεδο το Ρωσία-Σλοβακία λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Σε κλειστό γήπεδο το Ρωσία-Σλοβακία λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζει προχώρησε η UEFA αφού περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ρωσία και τη Σλοβακία, αποφάσισε να κλείσει την οροφή του γηπέδου «Pierre Mauroy» στο Λιλ.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη Λιλ οδήγησαν την UEFA στην απόφαση να κλείσει την οροφή του νεόκτιστου γηπέδου της Λιλ, το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο ανάμεσα στη Ρωσία και τη Σλοβακία. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως μεταφέρουν μάλιστα μέσω του twitter οι θεατές που βρίσκονται ήδη στις κερκίδες, η ακουστική είναι ήδη πολύ καλύτερη από Σλοβάκους και Ρώσους οπαδούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.