ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καρέ καρέ η βεβήλωση της ρωσικής σημαίας από τους Άγγλους και το «ξύλο της αρκούδας» – Πέντε μαινόμενοι Ρώσοι εναντίον 20 Άγγλων (vid)

Καρέ καρέ η βεβήλωση της ρωσικής σημαίας από τους Άγγλους και το «ξύλο της αρκούδας» – Πέντε μαινόμενοι Ρώσοι εναντίον 20 Άγγλων (vid)

Απίστευτες είναι οι προκλήσεις των Άγγλων προς τους Ρώσους οπαδούς κάτι που προκάλεσε την οργή και το σημερινό διπλωματικό επεισόδιο Ρωσίας-Γαλλίας. Στα βίντεο παρακάτω θα δείτε καρέ καρέ τη βεβήλωση της ρωσικής σημαίας και τις απανωτές βρετανικές προκλήσεις. Ξαφνικά οι Ρώσοι στριμώχνουν δύο ομάδες Βρετανών και ακολουθεί το “ξύλο της αρκούδας” στη Λιλ.

Πέντε Ρώσοι επιτίθενται σε μια ομάδα 20 Βρετανών ενώ ακόμη τρεις τα βάζουν με μια ομάδα 30 ατόμων που είχαν αποκοπεί. 

Οι Βρετανοί ήταν όμως προκλητικοί ακόμη και προς τα παιδιά προσφύγων και αστέγων. Τους πετούσαν κέρματα και γελούσαν…

Πληροφορίες από τη Ρωσία κάνουν λόγο πλέον για σύρραξη που δεν θα έχει προηγούμενο και τονίζουν πως η πρόκληση αυτή δεν θα μείνει αναπάντητη.

Ήδη από τη Ρωσία ζήτησαν να μεταβούν στη Γαλλία εκατοντάδες «οπαδοί».

Ο Σ.Λαβρόφ τόνισε πριν από λίγο ότι η Ρωσία δεν μπορεί να αγνοήσει τις προκλήσεις των Βρετανών φιλάθλων στο Euro που ατιμάζουν τη ρωσική σημαία.

Μία ομάδα Ρώσων φιλάθλων που πήγαινε να παρακολουθήσει το σημερινό αγώνα του Euro 2016 παραπονέθηκε για τη βιαιότητα της γαλλικής αστυνομίας καθώς σταμάτησε το λεωφορείο.

«100 Γάλλοι κομάντος σταμάτησαν το λεωφορείο μας, ήταν εξοπλισμένοι με αυτόματα όπλα, μας κατέβασαν και διέταξαν τον οδηγό να  σταματήσει. Τότε μας είπαν να βγούμε έξω για να μας ψάξουν για ναρκωτικά ή φωτοβολίδες και τότε μας είπαν πως γινόταν έλεγχος κατόπιν εντολής από τον Εισαγγελέα» είπε ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας αθλητισμού Alexander Shprygin.

«Είπαμε ότι δεν βγαίνουμε και ζητήσαμε μεταφραστή για να διασαφηνίσει την κατάσταση. Καθόμασταν μέσα στο λεωφορείο για πολύ ώρα. Ήταν εξοργιστικό. Γιατί δεν έδρασαν έτσι και στη Μασσαλία»; είπε ο  Alexander.

«Περιμένουμε τον Γενικό Πρόξενο. Έχουν ζητήσει να φύγουν 20 φίλαθλοι από τη Γαλλία. Μας κρατούν χωρίς νερό και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ούτε τουαλέτα» πρόσθεσε.

«Μας απειλούν με αποβολή, αλλά αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια βρίσκονται στη Μασσαλία».

Δείτε τα βίντεο  Russian fans knock England, offended Russian in Lille (PHOTOS, VIDEO 18+) |  Russian spring

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.