Euro 2016: Προβληματίζουν τους διοργανωτές οι κακές καιρικές συνθήκες

Euro 2016: Προβληματίζουν τους διοργανωτές οι κακές καιρικές συνθήκες

Οι καιρικές συνθήκες διαδραματίζουν αρνητικό ρόλο στο EURO της Γαλλίας, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να προβληματίζονται για τη συνέχεια του τουρνουά.

Οι εικόνες από το παιχνίδι της Ουκρανίας με τη Β.Ιρλανδία χθες όπου ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το ματς από το δυνατό χαλάζι που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ίσως να μην επαναληφθούν όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν άμεσα.

Στη Γαλλία αναμένονται βροχοπτώσεις καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου και η πρώτη βελτίωση θα φανεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πολλά γήπεδα μάλιστα αντιμετώπισαν προβλήματα, όπως το «Βελοντρόμ», το οποίο φιλοξένησε την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αλβανία, προκαλώντας και τα παράπονα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στος περισσότερες από τις πόλεις που φιλοξενούν παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αναμένονται βροχές για την Παρασκευή και το Σάββατο ενώ μόνο η νότια Γαλλία με τις Μασσαλία και Νίκαια αναμένονται να έχουν ηλιοφάνεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.