ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Εuro 2016: Ο Τούρκος φίλαθλος απαντάει για τη φάρσα που έγινε viral! (φωτό & βίντεο)

Εuro 2016: Ο Τούρκος φίλαθλος απαντάει για τη φάρσα που έγινε viral! (φωτό & βίντεο)

Σκόρπισε απίστευτες στιγμές γέλιου σε εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου οι οποίοι τον είδαν να κάνει κομμάτια την τηλεόρασή του, εξαιτίας της… σκληρής φάρσας που αποφάσισε να του κάνει η σύζυγός του.

Ο λόγος για τον Izzet Salti από την Κωνσταντινούπολη, τον Τούρκο φίλαθλο και «πρωταγωνιστή» του παρακάτω βίντεο, με τον οποίο τις τελευταίες ημέρες πολλοί άντρες σε όλο τον κόσμο ένιωσαν να συμπάσχουν.

Ο Τούρκος φίλαθλος ποζάρει για το Instagram

Η γυναίκα του Izzet θέλησε να σπάσει πλάκα με τον ευέξαπτο σύντροφό της που καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Τουρκία-Κροατία 0-1 στο Euro 2016. Μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό της άλλαζε το κανάλι της τηλεόρασης κάθε φορά που έκανε επίθεση η Τουρκία γεγονός που όντως είχε πλάκα παρακολουθώντας τις αντιδράσεις του αγανακτισμένου οπαδού που δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε, έως ότου βγήκε εκτός εαυτού και έσπασε την τηλεόραση και το λάπτοπ από την τσαντίλα του!

Το βίντεο με την φάρσα

Βλέποντας την οργή του Τούρκου, οι χρήστες του Διαδικτύου που παρακολούθησαν το βίντεο δεν μπορούσαν παρά να διερωτηθούν για το αν η γυναίκα του αποκάλυψε ότι εκείνη ευθυνόταν για το γεγονός ότι δεν είδε τελικά το ματς και αν το έκανε, τι της… συνέβη.

Ο ίδιος χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο facebook για να απαντήσει σε όσους ήθελαν να μάθουν τι έγινε με την σύζυγό του και αποκάλυψε ότι τις τελευταίες ημέρες έλαβε εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους που τον ρωτούσαν αν την… σκότωσε!

«Ανέβασε» φωτογραφία με την σπασμένη τηλεόραση στο Instagram

«Με ρωτούν, είναι η Seda ζωντανή; Μπορεί στο βίντεο να φαίνομαι φανατικός, αλλά  αγαπάω και σέβομαι τη γυναίκα μου, ακόμη και αν το βίντεο το παρακολούθησε όλη η Τουρκία και ολόκληρος ο κόσμος στη συνέχεια», έγραψε στο γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο  Izzet, ο οποίος από την ημέρα που αναρτήθηκε το βίντεο στο YouTube δεν έχει σταματήσει να το «ποστάρει» στο προφίλ του, θέλοντας να δείξει πως διεθνή ΜΜΕ γράφουν για εκείνον!

Τι έγραψε στο facebook

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.