ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιταλία: Απεργία στα αεροδρόμια λόγω … Euro

Ιταλία: Απεργία στα αεροδρόμια λόγω … Euro

Στάση εργασίας πραγματοποιήσαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Ιταλία κατά την διάρκεια του αγώνα Ιταλία-Σουηδία στο Euro 2016. Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισαν τα αεροδρόμια στην εκτέλεση των δρομολογίων νωρίς την Παρασκευή το απόγευμα από αυτή την απεργία.

Το υπουργείο Υποδομών προσπάθησε να ακυρώσει τη στάση, που αφορούσε συνταξιοδοτικά αιτήματα, όμως το διοικητικό δικαστήριο την Πέμπτη την έκρινε νόμιμη.

Το βράδυ της Δευτέρας, παρόμοια προβλήματα παρουσιάστηκαν στα δρομολόγια των λεωφορείων και του μετρό της Ρώμης κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής Ιταλίας με το Βέλγιο.

Πάντως η ίδια πρακτική δεν παρατηρείται σε όλες τις Ιταλικές υπηρεσίες αφού, σύμφωνα με το πρακτορείο AGI, ένας καταζητούμενος που είχε ήδη καταδικαστεί σε κάθειρξη 9 ετών για συμμετοχή σε μαφιόζικη οργάνωση συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα παρέα με έναν φίλο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.