ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δραματική ισοπαλία στο καλύτερο μέχρι στιγμής παιχνίδι του Euro 2016 – Τσεχία – Κροατία 2-2 [βίντεο] [upd]

Δραματική ισοπαλία στο καλύτερο μέχρι στιγμής παιχνίδι του Euro 2016 –  Τσεχία – Κροατία 2-2 [βίντεο] [upd]

Απίστευτη εξέλιξη είχε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσεχία και την Κροατία με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στην ισοπαλία 2-2.  Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της διοργάνωσης μέχρι στιγμής, ήταν αυτό ανάμεσα στην Τσεχία και την Κροατία. Οι Κροάτες αν και προηγήθηκαν 2-0 έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αφού δέχθηκαν το τέρμα της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από το πρώτο λεπτό, με την Κροατία εμφανώς καλύτερη. Η ομάδα του Τσάτσιτς άνοιξε το σκορ στο 37′ με υπέροχο σουτ του Πέρισιτς και έδειχνε να κυριαρχεί στο γήπεδο. 

Πριν συμπληρωθεί μάλιστα μια ώρα αγώνα, ο Ράκιτιτς εκμεταλλευόμενος ένα ακόμη λάθος της αντίπαλης άμυνας, πλάσαρε εύστοχα τον Τσεχ, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

Ομως οι Τσέχοι δεν παράτησαν το παιχνίδι. Μείωσαν αρχικά με τον Σκόντα, ο οποίος νίκησε με υπέροχη κεφαλιά τον Σούμπασιτς και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με πέναλτι του Νέτσιντ, έπειτα από χέρι του Βίντα.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε πάντως από μια ολιγόλεπτη διακοπή στο 85ο λεπτό αφού για άγνωστο λόγο, οι Κροάτες οπαδοί πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο πολλά καπνογόνα ενώ μια κροτίδα τραυμάτισε ένα άνδρα των stewards.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.