ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Euro 2016: Εύκολη νίκη της Ισπανίας επί της Τουρκίας με 3-0 – Δείτε βίντεο με τα γκολ

Euro 2016: Εύκολη νίκη της Ισπανίας επί της Τουρκίας με 3-0 – Δείτε βίντεο με τα γκολ

Πολύ καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη για την Ισπανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην Τουρκία. Οι παίκτες του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έφτασαν στο 3-0 και παράλληλα πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από το πρώτο λεπτό ήταν εμφανής η διάθεση των Ισπανών να καθαρίσουν γρήγορα το παιχνίδι. Ήδη στο 12ο λεπτό, οι παίκτες του Ντελ Μπόσκε είχαν χάσει τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ ενώ οι Τούρκοι έδειχναν ανήμποροι να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους.

Τελικά, στο 34ο λεπτό ο Νολίτο με υπέροχη σέντρα βρήκε τον Μοράτα στην καρδιά της άμυνας των Τούρκων και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Μπαμπατσάν για το 1-0. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Ισπανών ήρθε και το 2ο γκολ, όταν ο Νολίτο εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε εύστοχα.

Στο 2ο μέρος, η Ισπανία κατάφερε πολύ νωρίς να κόψει τα όποια όνειρα των Τούρκων για επιστροφή στο παιχνίδι. Στο 48ο λεπτό, ο Ινιέστα βρήκε τον Αλμπα, ο οποίος έφυγε από θέση οφσάιντ, πάσαρε στον Μοράτα και αυτός από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 3-0, το οποίο έδωσε την πρόκριση στην Ισπανία.

Βαθμολογία 4ου ομίλου

Ισπανία 6

Κροατία 4

Τσεχία 1

Τουρκία 0

Τελευταία αγωνιστική

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

21 Ιουνίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.