Βίντεο με τα οκτώ γκολ της χθεσινής ημέρας του Euro 2016

Βίντεο με τα οκτώ γκολ της χθεσινής ημέρας του Euro 2016

Συνολικά οκτώ γκολ ήταν η συγκομιδή της χθεσινής ημέρας στο Euro 2016 μ ετα περισσότερα να σημειώνονται στο ματς-θρίλερ ανάμεσα σε Τσεχία με Κροατία. Η ημέρα άνοιξε με τον αγώνα Ιταλίας – Σουηδίας όπου η παρέα του Ιμπραϊμοβιτς δεν μπόρεσε να υποτάξει την Squadra Azzurra, παρά το γεγονός ότι στην αρχή φάνηκε και οι δύο ομάδες να «συμφωνούν» στην ισοπαλία.

Η Ιταλία «έκλεψε» τη νίκη στο φινάλε με γκολ του Έντερ στο 88′ και πέρασε στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων με τη Σουηδία πλέον να αντιμετωπίζει πρόβλημα σε σχέση με την πορεία της στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, εκείνον της Κροατίας με την Τσεχία, οι Κροάτες προηγήθηκαν με 2-0 και ισοφαρίστηκαν στο 93′ με πέναλτι, ενώ κινδύνευσαν να χάσουν το ματς. Oι Κροάτες παρά την… αυτοκτονία τους βρέθηκαν στους 4 βαθμούς, ενώ οι Τσέχοι έκαναν σεφτέ. Στην τελευταία στροφή η ομάδα του Κάτσιτς θα βρεθεί απέναντι στην Ισπανία.

Τέλος, οι Ισπανοί φαίνεται να έκαναν περίπατο απέναντι στην Τουρκία την οποία κέρδισαν άνετα με 3-0. Έπαιξαν μεθοδικά, με την δική τους τακτική, και σχεδόν χωρίς να… ιδρώσουν πήραν τον αγώνακαι με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς αυτού του τουρνουά βρίσκονται στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω αναμετρήσεις

16:00 ΒΕΛΓΙΟ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

19:00 ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

22:00 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.