ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στη μάχη των ομίλων του Europa League

Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στη μάχη των ομίλων του Europa League

Πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League πραγματοποιούν απόψε οι ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει τη Γιουνγκ Μπόις, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ υποδέχονται στην έδρα τους τον Άγιαξ και τη Φιορεντίνα αντίστοιχα.

ΓΙΟΥΝΚ ΜΠΟΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00, OTE Sport 2)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν -θεωρητικά- το ευκολότερο έργο, ωστόσο πρέπει να παρουσιαστούν ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να κάνει μια μόνο αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα της Βέροιας, με τον Λεάλι να παίρνει τη θέση του Καπίνο.

Μπροστά του θα είναι οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Καμπιάσο, με τους Ελιουνούσι και Σεμπά στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ένας εκ των Μαρίν, Φορτούνης και ο Ιντέγε θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Καρντόσο, Τσόρι, Ρέτσος, Ρομαό και Βιάνα.

Το γήπεδο των Ελβετών έχει συνθετικό χλοοτάπητα, κάτι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός,

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΓΙΑΞ (22:05, OTE Sport 3)

Την ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ από το Τσάμπιονς Λιγκ (και στη συνεχεία αποκλείστηκε και η ίδια) καλείται να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός.

Στο πλευρό των παικτών του Στραματσόνι θα βρίσκονται 13.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ευελπιστούν να δουν μια πορεία αντάξια της ιστορίας της ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το «τριφύλλι» με 3-1-4-2

Στα δοκάρια θα κάτσει ο Στιλ, μπροστά του θα βρίσκονται οι Κουτρουμπής, Μολέντο και Ιβανόφ.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί Λεντέσμα, με τους Ζέκα και Γουακάσο εσωτερικούς χαφ και πλάγιους οπισθοφύλακες τους Μέστο και Χουλτ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι

Μπεργκ – Ιμπάρμπο (ή Λουντ).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο και Ρινάλντι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΠΑΟΚ (22:05, OTE Sport 4)

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του «Δικέφαλου του Βορρά» ξεκινάει σήμερα από την Τούμπα, με αντίπαλο την πολύ δυνατή Φιορεντίνα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να σπάσουν την αρνητική παράδοση που τους θέλει να μην μπορούν να νικήσουν ομάδα-φαβορί στην έδρα τους και η αποψινή ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, άτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ενώ μπροστά του θα βρίσκονται οι Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα και Λέοβατς. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κάνιας, με εσωτερικούς μέσους τους Τσίμιροτ και Σάκχοφ. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Ροντρίγκες, Κάμπος και Αθανασιάδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Κίτσιου, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Τιάμ, Μυστακίδης και Περέιρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.