ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Χάντερσφιλντ – Τσέλσι: Με 0-3 έληξε ο αγώνας

Χάντερσφιλντ – Τσέλσι: Με 0-3 έληξε ο αγώνας

Με τριάρα στην έδρα της κακής Χάντερσφιλντ άρχισε η εποχή Σάρι στους Μπλε – Νίκες για Μπόρνμουθ, Κρίσταλ Πάλας, Γουότφορντ.Είναι από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά: το πώς θα είναι η καινούργια Τσέλσι, αυτή με τον Μαουρίτσο Σάρι στον πάγκο.

Και η πρώτη εικόνα ήταν κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική. Παρά τα νέα πρόσωπα (Κέπα, Ζορζίνιο) και τις απουσίες, οι Μπλε δεν άργησαν να βρουν το πρώτο γκολ, να ελέγξουν το ρυθμό και να φτάσουν τελικά στο χορταστικό 3-0 στην έδρα της Χάντερσφιλντ, δημιουργώντας ψυχολογία αισιοδοξίας.

Με τον Καντέ να βρίσκεται λίγο πιο μπροστά στην τριάδα του κέντρου, καθώς ο Ζορζίνιο έχει εντολή να παίρνει πρώτος μπάλα μπροστά από την άμυνα και να κάνει παιχνίδι, οι Λονδρέζοι φάνηκαν να δυσκολεύονται.

Ωστόσο, αυτή η διαδικασία έφερνε τον Γάλλο μέσο στην επίθεση και στο 34′ σε σέντρα του Γουίλιαν, βρέθηκε στο πίσω δοκάρι και με σκαστό σουτ έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι πήγαν να απαντήσουν τρία λεπτά με το δοκάρι στην κεφαλιά του Μουνιέ, μα στο 44′ ο Μάρκος Αλόνσο ανατράπηκε εντός περιοχής και με χαλαρή εκτέλεση ο Ζορζίο είπε καλησπέρα με γκολ στην Premier League.

Στην επανάληψη η Τσέλσι ήταν ακόμα καλύτερη και έκανε περισσότερες ευκαιρίες. Σε μία εξ αυτών το φοβερό υπό πίεση γυριστό του Μάρκος Αλόνσο σταμάτησε στο οριζόντιο σίδερο (58′).

Το ίδιο συνέβη και με την κεφαλιά του Μπίλινγκ (72′) στο δεύτερο δοκάρι της Χάντερσφιλντ. Στο 76′ πέρασε στο παιχνίδι πολύ ορεξάτος ο Αζάρ και λες και έπαιζε σερί από το Μουντιάλ, σε αντεπίθεση (80′) μοίρασε στον Πέδρο, ο οποίος το τελείωσε ιδανικά για το 0-3, το οποίο έφτιαξε για τα καλά το feeling για τη νέα Τσέλσι.

Χάντερσφιλντ (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Χάμερ, Γιόργκενσεν, Σίντλερ, Χαντερτζιονάι, Κονγκολό, Μόουι, Χογκ, Μπίλινγκ, Λέβε (71′ Ντιακαμπί), Πρίτσαρντ (46′ Ντεπουάτρ), Μουνιέ
Τσέλσι (Μαουρίτσο Σάρι): Κέπα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ (68′ Λόφτους-Τσικ), Πέδρο (81′ Μόουζες), Γουίλιαν (76′ Αζάρ), Μοράτα.

Με Περέιρα η Γουότφορντ

​Η Γουότφορντ ξεκίνησε με το δεξί, καθώς με δύο γκολ του Περέιρα επιβλήθηκε με 2-0 της Μπράιτον, που συνεχίζει να έχει πολλά προβλήματα εκτός έδρας από την περσινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα τον έλεγχο και στο 35’ έφτασαν στο 1-0 με γκολάρα του Περέιρα ύστερα από δουλεμένη εκτέλεση σε στημένη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα και τα πάντα τελείωσαν με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν και πάλι ο Περέιρα έκανε το 2-0 στο 54’. Οι παίκτες του Χιούτον προσπάθησαν στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς.

Η Μπόρνμουθ έδειξε στην Κάρντιφ ότι θα είναι ζόρικη χρονιά

Από το 2015 που βρέθηκε στην Premier League, δεν είχε καταφέρει να νικήσει σε πρεμιέρα.
Το έκανε τώρα η Μπόρνμουθ, που βρήκε στο ξεκίνημα την νεοφώτιστη Κάρντιφ και με το δίκαιο 2-0 της υπενθύμισε πόσο ζόρικη θα είναι η φάση στα σαλόνια.

Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, βρήκαν δίχτυα με τους Φρέιζερ (24′), Γουίλσον (91′), ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Εθεριντζ να νικάει τον Γουίλσον.

Με το… αριστερό η Φούλαμ

​Το πρώτο παιχνίδι της Φούλαμ στην Premier League μετά τη σεζόν 2013-14 συνοδεύτηκε από ήττα, καθώς η Κρίσταλ Πάλας επιβλήθηκε με 2-0.

Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν σημαντικά, όμως άφησαν τις κινήσεις τους για το τέλος και αυτή είχε τίμημα στην πρεμιέρα. Η Φούλαμ είχε τον έλεγχο σε μεγάλα διαστήματα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά είδαν τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα με τον Σλουπ στο 41’.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Χόγκσον έκαναν επαγγελματική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, με τον Ζαχά να κάνει το τελικό 0-2 στο 80’.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.