ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Δείτε τις «αρχηγικές» δηλώσεις του Μέσι στο Καμπ Νου (βίντεο)

Δείτε τις «αρχηγικές» δηλώσεις του Μέσι στο Καμπ Νου (βίντεο)

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο νέος αρχηγός της Μπαρτσελόνα και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με το περιβραχιόνιο στο χέρι, μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του στο Καμπ Νου. “Να φέρουμε πίσω το Champions League”, τόνισε ο Αργεντινός.

Μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε και επίσημα ως ο νέος αρχηγός της ομάδας και δήλωσε σίγουρος για την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, ενώ δεν ξέχασε και τους προκατόχους του.

Οι «αρχηγικές» δηλώσεις του Μέσι

«Είναι η απόλυτη τιμή να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Έμαθα πολλά από τους Πουγιόλ, Τσάβι, Ινιέστα. Αυτή τη χρονιά έχουμε μία εξαιρετική ομάδα για να διεκδικήσουμε τα πάντα, καθώς οι μεταγραφές που κάναμε θα μας βοηθήσουν τρομερά. Πέρσι φτάσαμε στο νταμπλ, αλλά έτσι όπως μείναμε εκτός στο Champions League μας άφησε ένα απωθημένο και θέλουμε να το φέρουμε ξανά πίσω στο Καμπ Νόου.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τις δηλώσεις του: https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1029760914055196677

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.