Άρσεναλ: 9χρονο ταλέντο από τη Νότιο Αφρική «ψάρεψαν» οι κανονιέρηδες!

Άρσεναλ: 9χρονο ταλέντο από τη Νότιο Αφρική «ψάρεψαν» οι κανονιέρηδες!

Συμπαίκτης πλέον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ο μικρός, αν και πολύ δύσκολα θα προλάβει να βρεθεί στο χορτάρι μαζί με τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην Άρσεναλ.

Ποδοσφαιριστής της οποίας είναι πλέον και ο Τζέιντεν Αντετίμπα, ο οποίος σε ηλικία 9 ετών μετακομίζει από τη Νότιο Αφρική στο Λονδίνο για να ενταχθεί στις ακαδημίες των κανονιέρηδων.

Ο γεννημένος στη Νιγηρία, αλλά μεγαλωμένος στη Νότιο Αφρική Τζέιντεν ανήκε μέχρι χθες στην ακαδημία ποδοσφαίρου SuperSport United, όμως πλέον αποτελεί μέλος της ομάδας της καρδιάς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήμουν πάντα οπαδός της Άρσεναλ, αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Ιβόμπι και θα δουλέψω σκληρά για να πετύχω το όνειρο μου να φτάσω έως την πρώτη ομάδα» είπε ο πιτσιρικάς ο οποίος έχει ενθουσιάσει τους προπονητές των ακαδημιών κι απομένει να δούμε αν θα τους δικαιώσει κάποια στιγμή ή απλά μείνει ως ενθύμιο η υπογραφή του από το πρώτο του συμβόλαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.