ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκπληκτικός Μέσι στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ – Έκανε χατ-τρικ (βίντεο)

Εκπληκτικός Μέσι στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ – Έκανε χατ-τρικ (βίντεο)

Με ένα «σεληνιασμένο» Μέσι η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει 4-0 την Αιντχόφεν στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον Λιονέλ Μέσι να σημειώνει χατ-τρικ, ένα με εκτέλεση φάουλ, ένα με πλασέ στην κίνηση και ένα με δεξί πλασέ, αλλά και μια καταπληκτική γκολάρα του Ντεμπελέ, η Μπάρτσα επικράτησε 4-0 της PSV, στην πρεμιέρα του Champions League.

Με τον «Μεσσία» να ξεκινάει με ιδανικό τρόπο τη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα φιλοδώρησε με τρία γκολ την Αϊντχόφεν. Ο Αργεντινός σούπερσταρ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στο 31ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ έκλεισε και το σκορ με δύο δικά του τέρματα στο 77’ από ασίστ του Ράκιτιτς και στο 87’ με δεξί πλασέ από πάσα του Σουάρες. Εκπληκτικό το δεύτερο γκολ του Ντεμπελέ στο 75’ με προσωπική προσπάθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.