ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εικόνες σοκ! «Σάπισαν» στο ξύλο οπαδό – Επιχείρησαν να πατήσουν κόσμο με αμάξι (βίντεο, φωτό)

Εικόνες σοκ! «Σάπισαν» στο ξύλο οπαδό – Επιχείρησαν να πατήσουν κόσμο με αμάξι (βίντεο, φωτό)

Τραγικές σκηνές εκτυλίχτηκαν στο Μεξικό, πριν το παιχνίδι της Τίγκρες με την Μοντερέι, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια και έναν από αυτούς να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Αμάξι πήγε να χτυπήσει οπαδούς.

Τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Τίγκρες και της Μόντερέι, στιγμάτισαν το ντέρμπι των δυο ομάδων στο “Estadio Universitario” και είχαν σαν αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός φίλου της πρώτης.

https://twitter.com/questionmark963/status/1044122238834794496

Σύμφωνα με όσα έχουν φανεί από τα video που έχουν κυκλοφορήσει, οπαδοί με εμφανίσεις της Μοντερέι ήρθαν σε σύγκρουση με τους υποστηρικτές της Τίγκρες, ενώ ένα αυτοκίνητο με οπαδούς της πρώτης παραλίγο να χτυπήσει κάποιους φίλους της δεύτερης, τη στιγμή που προσπαθούσαν να ξεφύγουν και να σωθούν.

Ένας από τους φίλους της Τίγκρες όμως χτυπήθηκε από αντικείμενο κι έτσι οι οπαδοί της Μοντερέι τον πρόλαβαν και τον «σάπισαν» στο ξύλο, αφήνοντας τον σχεδόν γυμνό και αναίσθητο στο έδαφος. Ο οπαδός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα τραύματα του. Πάντως, από φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, υπάρχουν σημάδια μαχαιρώματος…

https://twitter.com/R3PORT3ANDO/status/1044083984400101377

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα, ενώ στα social media έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες ατόμων που φαίνεται πως συμμετέχουν στη συγκεκριμένη επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.