ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα «γκέλα» για την Μπαρτσελόνα – Ανελέητο «σφυροκόπημα» στη Γιουνάιτεντ!

Νέα «γκέλα» για την Μπαρτσελόνα – Ανελέητο «σφυροκόπημα» στη Γιουνάιτεντ!

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει ακόμη να βρει το βηματισμό της, καθώς μετά από νέα μέτρια εμφάνιση παραχώρησε ισοπαλία 1-1, μέσα μάλιστα στο «Καμπ Νου», στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, την πρώην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μάλιστα η ομάδα της Βαρκελώνης πρέπει να νιώθει ικανοποιημένη, καθώς μόλις στο 84ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει την ομάδα των Βάσκων και ν’ αποφύγει μια οδυνηρή ήττα, για την 7η αγωνιστική της La Liga.

Νέα ήττα για τη Μάντσεστερ του Μουρίνιο

Συνεχίζεται ο κατήφορος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να γνωρίζει νέα ήττα στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ, με το ευρύ 3-1, φέρνοντας τον Πορτογάλο τεχνικό ακόμη πιο κοντά στην απόλυση.
Με την Γουέστ Χαμ να επικρατεί πλήρως στο γήπεδο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε νέα βαριά ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας πια 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή και με ένα παιχνίδι περισσότερο, από τους πρωτοπόρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική κόντρα στα «σφυριά», ούτε για λίγα λεπτά, αφού βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και παρότι μείωσε σε 2-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, δέχθηκε αμέσως το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, για να «παραδοθεί» από την υπόθεση νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.