Αναληθή το δημοσίευμα απόλυσης του Μουρίνιο

Αναληθή το δημοσίευμα απόλυσης του Μουρίνιο

Αναληθή το δημοσίευμα που έχει προκαλέσει σάλο από τη Daily Mirror με την απόλυση του Μουρίνιο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θ’ απομακρυνθεί… άμεσα από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από το βράδυ της Παρασκευής έχει κυκλοφορήσει το σενάριο που θέλει τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» να έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα με τη Νιούκαστλ.

Μάλιστα, ο Γκάρι Νέβιλ, σχολίασε με… οργή το εν λόγω σενάριο, στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής του SkySports λίγη ώρα μετά το ματς της Μπράιτον με τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο, ο βρετανικός τηλεοπτικός κολοσσός, μετέφερε ρεπορτάζ βάσει του οποίου δεν υφίσταται ζήτημα απόλυσης του Μουρίνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον, όχι για το τρέχον 48ωρο, αφού το δημοσίευμα που έκανε ντόρο, ανέφερε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.