ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Champions League; «Ύποπτο για χειραγώγηση το Παρί – Ερυθρός Αστέρας»!

Champions League; «Ύποπτο για χειραγώγηση το Παρί – Ερυθρός Αστέρας»!

Η έγκυρη γαλλική “Equipe” αποκαλύπτει πως η UEFA προέτρεψε τις γαλλικές Αρχές να ερευνήσουν το Παρί – Ερυθρός Αστέρας 6-1.

Το Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρός Αστέρας 6-1 για τη 2η αγωνιστική του Champions League (10.03.2018) είχε αφήσει.. άφωνο το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τώρα όμως, η “Equipe” έρχεται να δώσει μια πληροφορία που αν επαληθευτεί μπορεί να προκαλέσει.. σεισμό στα θεμέλια της διοργάνωσης.

Η διαδικτυακής έκδοσης της έγκυρης εφημερίδας αποκαλύπτει πως η UEFA έχει… προτρέψει τις γαλλικές Αρχές να ερευνήσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Χαρακτηριστικά, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έστειλε σήμα στον Εθνικό Οικονομικό Εισαγγελέα της Γαλλίας για πιθανό στήσιμο του ματς.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, μερικές ημέρες πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, στα γραφεία της UEFA έφτασε η πληροφορία, πως υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος του σερβικού συλλόγου είχε ποντάρει ένα σεβαστό ποσό (κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ) στο ενδεχόμενο ο Ερυθρός Αστέρας να ηττηθεί τουλάχιστον με πέντε γκολ διαφορά, κάτι που τελικά έγινε!

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, ωστόσο προς το παρόν υπάρχει απόλυτη μυστικότητα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.