ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τσόρι Ντομίνγκες: «Ένιωθα πως θα πεθάνω στα αποδυτήρια»

Τσόρι  Ντομίνγκες: «Ένιωθα πως θα πεθάνω στα αποδυτήρια»

Ο Τσόρι Ντομίνγκες αποτέλεσε έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των οπαδών του Ολυμπιακού, στην προσωπική του ζωή όμως φαίνεται ότι πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στην αποκάλυψη ότι πάθαινε κρίσεις πανικού ακόμη και στα αποδυτήρια των γηπέδων, πριν αγωνιστεί, προχώρησε ο Τσόρι Ντομίνγκες, υποστηρίζοντας ότι έφθασε στο σημείο να νιώθει ότι θα πεθάνει.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα infobae.com, ο Αργεντινός μέσος, με τη σπουδαία καριέρα σε Αργεντινή και Ευρώπη, όπου αποτέλεσε μεταξύ άλλων και αρχηγό του Ολυμπιακού, μίλησε «ανοιχτά» για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε ακόμη και αφού είχε καταφέρει να βγάλει «τρελά» λεφτά από το ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του Ντομίνγκες

Για τις κρίσεις πανικού: Ναι, είναι αλήθεια, τις πάθαινα. Δόξα τον Θεό, όμως, το ξεπέρασα, αν και εκείνη η στιγμή στη Ρίβερ ήταν δύσκολη, γιατί υπήρχε κόσμος που ήθελε να μας κάνει ζημιά και να κάνει δύσκολη τη ζωή στα αποδυτήριά μας. Η ομάδα δεν ήξερε τι μου συνέβαινε.

Για παράδειγμα έλεγαν ότι έχω κρίση πανικού, ότι είμαι μ@λ@κ@ς. Το συνέδεαν έτσι. Σε διαβεβαιώνω πως ό,τι σου συμβαίνει, δεν μπορείς να το χειριστείς μέχρι να έρθεις αντιμέτωπος με αυτό. Το έζησα και εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν.

Για το αν ένιωσε ότι θα πεθάνει: Ναι, ναι. Μέσα στα αποδυτήρια, οπουδήποτε. Σου συμβαίνει χωρίς προειδοποίηση.

Ο Λεονάρντο Σεϊρέφ, ψυχολόγος, με βοήθησε πολύ στη Ρίβερ. Με βοήθησε να βγω από εκείνο το αδιέξοδο και να έχω μια κανονική ζωή. Ήταν καταστροφή.

Από τι προήλθε: Ίσως η μεγάλη πίεση. Πολλοί λένε ότι ο ποδοσφαιριστής ζει καλά και δεν έχει πίεση.

Η αλήθεια είναι διαφορετική. Δεν είναι απλά ότι μπαίνεις στο γήπεδο για να παίξεις σε ένα ματς.

Για παράδειγμα, πήγα στο Καζάν 22 ετών και η κατάσταση στη Ρωσία δεν ήταν όπως τώρα, με το Μουντιάλ. Οι προπονήσεις και οι συγκεντρώσεις μας ήταν σαν σε στρατιωτικό καθεστώς.

Έπρεπε να πλένω τα ρούχα μου και να καθαρίζω τα παπούτσια μου, κάτι που δεν έκανα στην Αργεντινή. Στο σπίτι μου δεν είχα ίντερνετ ή δορυφορική τηλεόραση. Επίσης ήταν δύσκολο που δεν γνώριζα την γλώσσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.