ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αποχωρεί από τη Γιουβέντους ο Ρονάλντο; Τι υποστηρίζουν ισπανικά δημοσιεύματα

Αποχωρεί από τη Γιουβέντους ο Ρονάλντο; Τι υποστηρίζουν ισπανικά δημοσιεύματα

Αποτέλεσε τη μεταγραφική βόμβα του περασμένου καλοκαιριού. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον και μετακόμισε στο Τορίνο και τη Γιουβέντους.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με του «μπιανκονέρι» είναι τετραετούς διάρκειας, όμως δημοσιεύματα από την Ισπανία, έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, το «Don Balon» υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη «Βέκια Σινιόρα», με σκοπό να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το MLS!

Εκεί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, τον περιμένει η Ορλάντο Σίτι που προσφέρει στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, το απίθανο ποσό των 50 εκατ. δολαρίων ετησίως (περίπου 43 εκατ. ευρώ), ενώ παράλληλα του δίνει το δικαίωμα, αφού αποσυρθεί από την ενεργό δράση, να αγοράσει το 51% των μετοχών της ομάδα της Φλόριντα και να γίνει ουσιαστικά, ο ιδιοκτήτης!

Το πλάνο αυτό, αρέσει στον Ρονάλντο, που θα δει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να… φουσκώνουν από τα εκατομμύρια, ενώ ο Πορτογάλος θεωρεί πως σε διάστημα 10 ετών, το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ θα κυριαρχίσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, θα στείλει το δικό του μήνυμα, πως δεν έχει κάτι να κρύψει από τις αμερικανικές Αρχές, για τη υπόθεση του φερόμενου βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.