Βίντεο: Ακόμα και οι «θεοί» γερνούν – Ο Ν.Μαραντόνα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του

Βίντεο: Ακόμα και οι «θεοί» γερνούν – Ο Ν.Μαραντόνα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του

Σε πολύ άσχημη κατάσταση εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξαιτίας του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί και τον δυσκολεύει ακόμη και στο περπάτημα, ενώ έχει αναγκάσει τον βοηθό του να αναλάβει τις προπονήσεις της Ντοράντος.

Αιτία η οστεοαρθρίτιδα που τον ταλαιπωρεί τον Μαραντόνα και που βασανίζει τα γόνατά του, με τον «Πίμπε Ντ’Όρο» ίσα ίσα να μπορεί να περπατήσει και να χρειάζεται τη βοήθεια του βοηθού προπονητή της Ντοράντος, Λουίς Ίσλας, για να μπορέσει να κάνει μερικά μέτρα.

Ο Αργεντινός ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της μεξικανικής ομάδας, αλλά στις τελευταίες προπονήσεις, είναι αδύνατο να διευθύνει το πρόγραμμα των παικτών του, αφού όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο, ο ίδιος χρειάζεται βοήθεια ακόμη και για να σταθεί στα πόδια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.