ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανώτερος ο Ολυμπιακός επικράτησε 0-2 της Ντουντελάνζ – Πήρε «φωτιά» ο όμιλος (φώτο-βίντεο)

Ανώτερος ο Ολυμπιακός επικράτησε 0-2 της Ντουντελάνζ – Πήρε «φωτιά» ο όμιλος (φώτο-βίντεο)

Ένας εμφανώς ανώτερος Ολυμπιακός κέρδισε την Ντουντελάνζ για την 3η αγωνιστική του Europa League και επικράτησε εκτός έδρας με 2-0, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στον όμιλο.

Την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Europa League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε με 2-0 της Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο, για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου. Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν τέλος στο αρνητικό τους σερί και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση έχασαν σωρεία ευκαιριών, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τον Χριστοδουλόπουλο. Ο Τοροσίδης στο 66′ και ο Φορτούνης (81′) σημείωσαν τα γκολ για τους Πειραιώτες. Η Μπέτις στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ κατέκτησε τελικά τη νίκη στο Σαν Σίρο απέναντι στη Μίλαν, με 2-1.

Η βαθμολογία του ομίλου μετά τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής:

1. Μπέτις 7 (5-1)
2. Μίλαν 6 (5-3)
3. Ολυμπιακός 4 (3-3)
4. Ντουντελάνζ 0 (0-6)

Live η εξέλιξη του αγώνα:

Τέλος του αγώνα. Ο Ολυμπιακός νίκησε 0-2 τη Ντουντελάνζ

91′ Τρία λεπτά καθυστερήσεων

88′ Αδύναμο σουτ του Σινάνι, μπλόκαρε εύκολα ο Σα.

81′ ΓΚΟΛ 0-2 για τον Ολυμπιακό αυτ. Γιορντάνοφ! Ο Ποντένσε έκλεψε τη μπάλα από τον Πρεμπέ, έδωσε στον Φορτούνη, ο οποίος έκανε το πλασέ και στην προσπάθειά του ο Γιορντάνοφ να αποτρέψει το γκολ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

78′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Νάτχο αντί του Ναουέλ.

76′ Δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Ο Κούτρης έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Λάζαρος έκανε πλασέ στην κίνηση, ο Μπονεφουά απέκρουσε και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο.

73′ Κίτρινη κάρτα στον Λάζαρο για μαρκάρισμα στον Σινάνι.

Η βαθμολογία του ομίλου μετά το γκολ του Τοροσίδη:

1. Μπέτις 7
2. Μίλαν 6
3. Ολυμπιακός 4
4. Ντουντελάνζ 0

68′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σουτ του Κούτρη μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Ποντένσε, έπεσε και έδιωξε δύσκολα ο κίπερ της Ντουντελάνζ.

66′ ΓΚΟΛ 0-1 για τον Ολυμπιακό ο Τοροσίδης! Ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Τοροσίδης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Λύτρωση για τους «ερυθρόλευκους».

60′ Σουτ του Ναουέλ έξω από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

55′ Σουτ του Γιορντάνοφ έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω στον Βούκοβιτς.

54′ Κεφαλιά του Φορτούνη από κοντά, μπλόκαρε ο Μπονεφουά.

50′ Αλλαγή για τη Ντουντελάνζ. Ο Σινάνι, που σήμερα μίλησε στο Sport24.gr για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στη θέση του Στέλβιο.

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

1. Μίλαν 6 (4-1)
2. Μπέτις 4 (3-0)
3. Ολυμπιακός 1 (1-3)
4. Ντουντελάνζ 0 (0-4)

Ο Ολυμπιακός είχε στο πρώτο μέρος 18 τελικές, ενώ η Ντουντελάνζ τρεις. Ο Λάζαρος είχε και δοκάρι με κεφαλιά στο 23′!

Η βαθμολογία στο γκρουπ του Ολυμπιακού όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής:

1. Μπέτις 7 (4-0)
2. Μίλαν 6 (4-2)
3. Ολυμπιακός 2 (1-3)
4. Ντουντελάνζ 1 (0-4)

Ημίχρονο Ντουντελάνζ – Ολυμπιακός 0-0

45’+2′ Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

45’+1′ Δύο λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος.

44′ Νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Τοροσίδης από δεξιά έκανε το γύρισμα με κεφαλιά, ο Λάζαρος έβαλε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι, αλλά αστόχησε.

42′ Φοβερό σουτ του Χριστοδουλόπουλου έξω από την περιοχή και αριστερά με το δεξί, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Καταπληκτική φάση.

40′ Κακή συνεννόηση ανάμεσα σε Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο. Ο Πορτογάλος έδωσε στον Μπουχαλάκη, ο οποίος σούταρε άστοχα εκτός εστίας με το αριστερό.

33′ Ο Λάζαρος γύρισε στον Ναουέλ με τακουνάκι, αυτός άφησε στον επερχόμενο Φορτούνη, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το δοκάρι.

32′ Ο Τιρπέλ ξέφυγε από την επιτήρηση του Σισέ, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Σενεγαλέζος στόπερ έβαλε την προβολή και έδιωξε σε κόρνερ.

30′ Η πρώτη τελική της Ντουντελάνζ. Ο Κουτιριέ “άδειασε” τον Βούκοβιτς, σούταρε έξω από την περιοχή με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

28′ Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή με το αριστερό, απομάκρυνε με υπερένταση ο Μπονεφουά, ο καλύτερος παίκτης του αγώνα μέχρι στιγμής.

23′ Ο Ναουέλ βρέθηκε στην περιοχή της Ντουντελάνζ από αριστερά, πλάσαρε, αλλά ο Μπονεφουά κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.

23′ Δοκάρι για τον Ολυμπιακό! Ο Φορτούνης έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Λάζαρος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών!

19′ Σουτ του Καμαρά έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μπονεφουά.

18′ Τώρα η αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Λάζαρος αντί του Γκερέρο που τραυματίστηκε.

18′ Σουτ του Κούτρη έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.

16′ Ο Γκερέρο στην προσπάθειά του να μην επιτρέψει στους παίκτες της Ντουντελάνζ να απομακρύνουν, έκανε τάκλιν, αλλά τραυματίστηκε. Ο Ισπανός φορ θα γίνει αλλαγή.

15′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Απανωτές ντρίμπλες του Φορτούνη, που μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και έδιωξε δύσκολα ο Μπονεφουά.

13′ Σπουδαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Τοροσίδη από δεξιά, έπειτα από μεγάλη μπαλιά του Φορτούνη, ο Ναουέλ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ, έδιωξε δύσκολα ο Μπονεφουά στη δεξιά του γωνία.

11′ Ο Ποντένσε έπεσε στην περιοχή της Ντουντελάνζ, αλλά δεν τον βρήκε ο κίπερ των Λουξεμβούργιων.

7′ Φάουλ του Φορτούνη έξω από την περιοχή. Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να απειλήσει από στατική φάση.

4′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Μπονεφουά μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

1′ Έναρξη αγώνα

Σύνθεση Ντουντελανζ: Μπονεφουά, Γιορντάνοφ, Σνελ, Πρεμπέ, Μπίσεβατς, Κουτιριέ, Στέλβιο, Κρούσκα, Ελ Ριτί, Στολτς, Τιρπέλ.

Σύνθεση Ολυμπιακού: Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναουέλ, Γκερέρο

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Νάτχο, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Ομάρ, Μιράντα και Τουρέ.

Στο Λουξεμβούργο με αντίπαλο τη Ντουντελάνζ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Με νίκη μένει «ζωντανός» στην υπόθεση πρόκριση. Ένα βαθμό σε δύο αγωνιστικές έχουν οι «ερυθρόλευκοι». Σημαντικό ματς και για το μέλλον του Μαρτίνς μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.