ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Στοπ» του Κλοπ σε Σακίρι για τον αλβανικό αετό: «Σεβασμός στη Σερβία – Τον αφήνω εκτός αποστολής» (βίντεο)

«Στοπ» του Κλοπ σε Σακίρι για τον αλβανικό αετό: «Σεβασμός στη Σερβία – Τον αφήνω εκτός αποστολής» (βίντεο)

Ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία, τον προκλητικό Αλβανό, πολιτογραφημένο Ελβετό, Σερντάν Σακίρι, με την φράση «πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην Σερβία».

Να θυμίσουμε τον πανηγυρισμό του Σερντάν Σακίρι στο Μουντιάλ όπου πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε κατά της Σερβίας σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό (κάτι ανάλογο είχε κάνει και η Φουρέιρα στην Eurovision).

Παρά τη δική του επιθυμία, ο Σερντάν Σακίρι δεν θα ταξιδέψει καν στο Βελιγράδι για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ελβετός εξτρέμ αποτελεί πρόσωπο… non grata στη Σερβία, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, λόγω της προκλητικής ενέργειάς του.

Η παρουσία του στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα λοιπόν, ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε αναταραχή και έτσι ο Κλοπ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

«Οφείλουμε να ρίξουμε τους τόνους σε μία τέτοια υπόθεση. Είμαστε στη Σερβία και αυτό το σεβόμαστε 100% . Εδώ ήρθαμε για να παίξουμε μπάλα και δεν θέλαμε μία άλλη ιστορία πίσω από το ποδόσφαιρο να υπάρχει και να δημιουργεί πρόβλημα».

Το γκολ και ο πανηγυρισμός του Σακίρι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Oxlade21i/status/1055492288682606592

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.