Ο Ροναλντίνιο πάτησε χορτάρι και «ζωγράφισε» ξανά! (βίντεο)

Ο Ροναλντίνιο πάτησε χορτάρι και «ζωγράφισε» ξανά! (βίντεο)

Ο Ροναλντίνιο πήρε μέρος σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη. Με 5-4 επικράτησε η παρέα του «Ρόνι» των All Stars της Αϊντραχτ Φρανφούρτης.

Σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, που διεξήχθη στη Φρανκφούρτη συμμετείχε ο Ροναλντίνιο. Η ομάδα του, «Ronaldinho and Friends», νίκησε με 5-4 μία ομάδα All Stars της Αϊντραχτ Φρανφούρτης, μπροστά σε 20.000 φιλάθλους.

Είναι η τέταρτη χώρα που επισκέπτεται ο “Ρόνι”, μετά την περίφημη κατάσχεσή του διαβατηρίου του, έπειτα την Ιαπωνία, τη Γαλλία και το Μαρόκο, ολοκληρώνοντας μία «αποχαιρετιστήρια ποδοσφαιρική περιήγηση».

Η ομάδα του Ροναλντίνιο, που αποχώρησε από την ενεργό δράση πριν από τρία χρόνια, μετά από σύντομο πέρασμα από την Φλουμινένσε, συμπεριλάμβανε τον τερματοφύλακα Ντίντα, τον αμυντικό Έντμιλσον, τον μέσο Αμαράλ και τους επιθετικούς, Κέβιν Κουράνι και Αϊλτον.

Ο Ροναλντίνιο επέλεξε το γήπεδο της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, επειδή εκεί κέρδισε τον τελευταίο τίτλο για την εθνική ομάδα στο τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών του 2005 (4-1 την Αργεντινή). Τα έσοδα δόθηκαν σε μια γερμανική φιλανθρωπική οργάνωση.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.