ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προπονητής Εθνικής Εσθονίας: «Ήταν έκπληξη η νίκη μας επί της Ελλάδας»

Προπονητής Εθνικής Εσθονίας: «Ήταν έκπληξη η νίκη μας επί της Ελλάδας»

Ικανοποιημένος από την ομάδα του για το αποτέλεσμα, το οποίο παραδέχθηκε πως ήταν έκπληξη εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Εσθονίας, Μάρτιν Ρέιμ.

Η Εσθονία πέτυχε την πρώτη της νίκη στον όμιλο του UEFA Nations League, επικρατώντας της Ελλάδας (0-1) και δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή της να εκφράσει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα ενόψει των προκριματικών του EURO.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν ήταν έκπληξη για εκείνον η νίκη:

«Παίζουμε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε και τώρα που αποκλειστήκαμε, παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο μας, να σκοράρουμε στην αντεπίθεση και να διατηρήσουμε την εστία μας απαραβίαστη. Φυσικά και ήταν έκπληξη. Πριν το παιχνίδι δεν ξέρω πως αυτό θα τελειώσει, όμως παίζουμε για να νικήσουμε. Ξέραμε πως αν αμυνθούμε με συμπαγή τρόπο, θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Μετά τις ήττες, η νίκη μας δίνει μια πνοή για τα προκριματικά του EURO».

Για το αν συντέλεσε στη νίκη η κακή εικόνα της Ελλάδας στο τελικό αποτέλεσμα:

«Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Είχαμε λίγες ευκαιρίες να σκοράρουμε, όμως ξέραμε τα δυνατά σημεία της Ελλάδας και προσπαθήσαμε να την αντιμετωπίσουμε όπως έπρεπε. Ίσως ήμασταν λίγο τυχεροί στο τέλος, αλλά τα καταφέραμε. Η Ελλάδα δεν έπαιξε άσχημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.