ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα μεγάλη αλλαγή στο Champions League που φέρνει τα πάνω κάτω στα εθνικά πρωταθλήματα

Νέα μεγάλη αλλαγή στο Champions League που φέρνει τα πάνω κάτω στα εθνικά πρωταθλήματα

O πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (ECA) και της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, επεξεργάζονται το σχέδιο που προβλέπει διεξαγωγή αγώνων του Champions League το Σαββατοκύριακο.

Αυτό αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Sport Bild, σημειώνοντας ότι η ιδέα αυτή θα αυξήσει το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο.

Σε ορισμένες χώρες, η διαφορά ώρας, καθιστά δύσκολη την παρακολούθηση των αγώνων του Champions League την Τρίτη και την Τετάρτη.

Έτσι, για παράδειγμα, στην Κίνα, μια αγορά που θέλει να κατακτήσει η UEFA, είναι τέσσερις τα ξημερώματα, όταν αρχίζουν οι αγώνες στην κορυφαία διοργάνωση.

Η μεταρρύθμιση αυτή θα σήμαινε ότι οι αγώνες στα εθνικά πρωταθλήματα θα έπρεπε να γίνονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Ανιέλι, πάντα σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, έθεσε ως θέμα την μείωση των ομάδων που θα παίζουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για τη διευκόλυνση της αλλαγής αυτής.

Σύμφωνα με το Sport Bild, η γερμανική Football League (DFL), γνωρίζει τα πλάνα των δύο ανδρών και είναι εναντίον τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία άλλη πτυχή της μεταρρύθμισης, είναι πως θα επηρεαστούν οι όμιλοι της διοργάνωσης, αφού δεν θα υπάρχουν πλέον οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, αλλά τέσσερις με οκτώ ομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.