«Ζαλίζουν» τα ποσά που παίρνει ο Μέσι – Διπλάσια από τον Ρονάλντο

«Ζαλίζουν» τα ποσά που παίρνει ο Μέσι – Διπλάσια από τον Ρονάλντο

Η «Equipe» δημοσιοποίησε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και στην κορυφή βρίσκεται και με διαφορά από τον δεύτερο, ο Λιονέλ Μέσι.

Είναι ο καλύτερος και παίρνει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον! Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η «Equipe» έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στον κόσμο!

Και όχι απλά τα περισσότερα από κάθε άλλον αλλά σχεδόν τα… διπλά από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και… αντίζηλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο! Συγκεκριμένα, ο Μέσι βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας καθώς λαμβάνει 8,3 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα χωρίς, βέβαια, να υπολογίζονται τα χρήματα για την εφορία!

Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια παρακάτω βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, βάζοντας 4,6 εκατομμύρια ευρώ στην τσέπη του τον μήνα, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκουμε τον Αντουάν Γκριζμάν με 3,3 εκ. ευρώ , ο οποίος εξασφάλισε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο από την Ατλέτικο τον περασμένο καλοκαίρι μετά και τις φήμες περί συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα!

Για να φτάσουμε δε, να βρούμε έναν ποδοσφαιριστή από την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, πρέπει να πάμε στην 8η θέση με τον Αλέξις Σάντσες να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο Νησί.

Η λίστα με τους δέκα πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές:

  • Λιονέλ Μέσι (8,3 εκατομμύρια ευρώ)
  • Κριστιάνο Ρονάλντο (4,6 εκατομμύρια ευρώ)
  • Αντουάν Γκριζμάν (3,3 εκατομμύρια ευρώ)
  • Νεϊμάρ (3,06 εκατομμύρια ευρώ)
  • Λουίς Σουάρες (2,9 εκατομμύρια ευρώ)
  • Γκάρεθ Μπέιλ (2,5 εκατομμύρια ευρώ)
  • Φελίπε Κουτίνιο (2,3 εκατομμύρια ευρώ)
  • Αλέξις Σάντσες (2,28 εκατομμύρια ευρώ)
  • Κιλιάν Εμπαπέ (1,73 εκατομμύρια ευρώ)
  • Μεσούτ Εζίλ (1,6 εκατομμύρια ευρώ)
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: sport-fm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.