ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου 2-2 – «Έμφραγμα» στο 89′

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου 2-2 – «Έμφραγμα» στο 89′

Προηγήθηκε νωρίς μόλις στο 10ο λεπτό, έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγο πιο μετά με τον Φορτούνη να κάνει το 2-0 απέναντι στην ανέτοιμη Ντιναμό Κιέβου, αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν στον Ολυμπιακό, που ήρθε ισόπαλος 2-2 μέσα στο γήπεδο “Καραϊσκάκης” και οι Ουκρανοί επιστρέφουν στο Κίεβο με ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς για τη φάση των “32” του Europa League.

Το σκορ άνοιξε νωρίς ο Ολυμπιακός, μόλις στο 10’, όταν ο Χασάν έκανε από κοντά το 1-0 μετά από μπαλιά του Φορτούνη, με τη φάση να ξεκινάει από τον Γκιγιέρμε. Στο 19΄έγινε μεγάλη χαμένη φάση, όταν ο Φορτούνης από κλέψιμο και σουτ, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και έξω.

Στο 27’ πέτυχε γκολ η Ντιναμό Κιέβου, ισοφαρίζοντας σε 1-1, όταν ύστερα από λανθασμένη αντίδραση της άμυνας και του Τσιμίκα κυρίως σκόραρε από κοντά ο Μπουγιάλσκι. Και στο 40ο λεπτό ήρθε η γκολάρα του Ζιλ Ντίας!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ στόπαρε τη μπάλα με το στήθος εξαιρετικά έξω από την περιοχή, μετά από ασταθές διώξιμο της άμυνας και με υπέροχο ψηλοκρεμαστό νίκησε τον Μπόικο, που δεν μπορούσε να αντιδράσει, για να κάνει το 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Πειραιά είναι η μόνη ελληνική που συνεχίζεται στα Κύπελλα Ευρώπης μέχρι σήμερα και απέναντι στους Ουκρανούς της Ντιναμό ψάχνει την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Πρώτος ματς απόψε στο φαληρικό γήπεδο, ρεβάνς στο Κίεβο στις 21 Φεβρουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.