Μουρίνιο: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γυρίσω στη Ρεάλ»

Μουρίνιο: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γυρίσω στη Ρεάλ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε σήμερα πως δε θα είχε κανένα πρόβλημα να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός στόχων από τον Μάρτιο, μετά και τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ. Οι φίλοι της ομάδας είναι οργισμένοι μετά τη βαριά ήττα (1-4) από τον Άγιαξ στο Μπερναμπέου και ζητούν την παραίτηση του Φλορεντίνο Πέρεθ αλλά και την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα είχε, πάντως, πρόβλημα να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων.

«Δεν θα έβλεπα κανένα πρόβλημα να επιστρέψω στη Μαδρίτη. Έχω φανταστικές αναμνήσεις, η δουλειά για τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μια μοναδική εμπειρία, διαφορετική από ό, τι είχα», είπε ο Μουρίνιο στην ιστοσελίδα Deportes Cuatro.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάναμε φανταστικά πράγματα, κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα με μοναδικό τρόπο και είχαμε επίσης κακές στιγμές. Εκανα λάθη και βελτιώθηκα πολύ ως προπονητής και ως άτομο μετά από αυτή την εμπειρία. Δεν είχα πρόβλημα να επιστρέψω στην Τσέλσι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να επιστρέψω στις Ρεαλ, Πόρτο, Ίντερ, σε όλες τις ομάδες που είχα. Αν κάποιος σε αγαπάει είναι ένα καλό συναίσθημα. Η μόνη ομάδα που έφυγα και με φώναξε ξανά, ήταν η Τσέλσι», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.