ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Γης μαδιάμ» στη Ρεάλ: Τσακώθηκαν Πέρεθ και Ράμος στα αποδυτήρια – «Πλήρωσέ με και φεύγω» (φώτο)

«Γης μαδιάμ» στη Ρεάλ: Τσακώθηκαν Πέρεθ και Ράμος στα αποδυτήρια – «Πλήρωσέ με και φεύγω» (φώτο)

Άνω – κάτω έχει γίνει η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στο Champions League και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Σέρχιο Ράμος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ στα αποδυτήρια του «Σαντιάγκου Μπερναμπέου» μετά τον αγώνα με τον «Αίαντα». Την ίδια ώρα ο Ίσκο φέρεται δυσαρεστημένος, με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της «As», ο πρόεδρος της «βασίλισσας» μετά το τέλος της αναμέτρησης κατέβηκε στα αποδυτήρια για να… τρίξει τα δόντια στους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό. Είχαν προηγηθεί και οι ήττες από την Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπως και αυτή από τη Τζιρόνα εντός.


Εκεί, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, βρέθηκε και ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος είχε κατεβεί επίσης στα αποδυτήρια, έχοντας παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τη σουίτα του. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε με «σκληρά» λόγια στους παίκτες και ο Σέρχιο Ράμος δεν κρατήθηκε. Του απάντησε, λέγοντας προς τον πρόεδρο της «βασίλισσας»: «Πλήρωσέ με και φεύγω». Όπως τονίζεται, η αντιπαράθεση έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Πέρεθ να μην δίνει συνέχεια στο περιστατικό.



Για τον Σέρχιο Ράμος υπήρξαν και επικριτικά σχόλια για το γεγονός πως φέρεται να είχε πάρει επίτηδες κάρτα στο πρώτο ματς με τον Άγιαξ, ώστε να είναι τιμωρημένος στη ρεβάνς. Σε πολλούς δεν άρεσε και ο τρόπος με τον οποίο παρακολούθησε τον αγώνα από την σουίτα του, σε ματς που είχε προγραμματιστεί να γυριστούν γυρίσματα για ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για τον ίδιο. Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση στους «μερέχνες» είναι οριακή και θα ακολουθήσουν πολλές και μεγάλες αλλαγές.

Μετά τον αγώνα με τον Άγιαξ, φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έξαλλοι και ζητούσαν την παραίτηση του Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς και την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο.


Την ίδια ώρα, ο Ισκο δεν είναι ευχαριστημένος από τον προπονητή του, Σαντιάγο Σολάρι, και είναι αποφασισμένος να ζητήσει μεταγραφή, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους να «καραδοκούν» για την απόκτηση του. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, οι δύο ομάδες παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ισπανού σταρ και είναι έτοιμες να κινηθούν για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η πρωταθλήτρια Αγγλίας ετοιμάζει, μάλιστα, πρόταση ύψους 100 εκατ. ευρώ, ενώ η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωση του, ενώ είναι σ’ επαφές και με τον Μαρσέλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως ο 26χρονος διεθνής άσος όταν έμαθε πως ήταν ξανά εκτός αποστολής, στο ματς με τον Άγιαξ για το Champions League, αρνήθηκε να μπει στο πούλμαν της ομάδας για το γήπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.