ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποδοσφαιριστής πήγε να αποφύγει έλεγχο για αλκοτέστ και… τράκαρε! (φωτο)

Ποδοσφαιριστής πήγε να αποφύγει έλεγχο για αλκοτέστ και… τράκαρε! (φωτο)

Ποδοσφαιριστής της Σαμπντόρια προσπάθησε να διαφύγει της αστυνομίας και… τράκαρε!

Την «πάτησε»! Ο Γκρεγκουάρ Ντεφρέλ της Σαμπντόρια προσπάθησε να αποφύγει το μπλόκο της αστυνομίας για αλκοτέστ και βρέθηκε με… διαλυμένο αμάξι.

Ο 27χρονος επιθετικός (δανεικός από την Ρόμα στην ομάδα της Γένοβας) κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αμέσως μετά την ήττα της Σαμπντόρια από την Αταλάντα και θέλησε να επιστρέψει σπίτι του με το δικό του αμάξι.

Ο Ντεφρέλ προσπάθησε να αποφύγει μπλόκο της αστυνομίας για αλκοτέστ, αλλά η κίνηση του αποδείχθηκε αποτυχημένη, αφού έριξε το αυτοκίνητό του σε παρκαρισμένα οχήματα. Στον έλεγχο που του έγινε αμέσως μετά, βρέθηκε να έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ μεγαλύτερη του επιτρεπτού.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο παίκτης θα τιμωρηθεί παραδειγματικά από την Σαμπντόρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.