ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο που μπορεί να «φέρει» τιμωρία- Φοβούνται στην Γιουβέντους

Η κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο που μπορεί να «φέρει» τιμωρία- Φοβούνται στην Γιουβέντους

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρονται στην έντονη ανησυχία που επικρατεί στη Γιουβέντους, για ενδεχόμενη τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την UEFA.

Η προκλητική κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0) στο οποίο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, δεν αποκλείεται να φέρει και την τιμωρία του από την UEFA.

Ο 34χρονος Πορτογάλος πανηγύρισε το τρίτο του γκολ κόντρα στους “ροχιμπλάνκος” “δείχνοντας” τα γεννητικά του όργανα, μια κίνηση που θεωρήθηκε… απάντηση στον Ντιέγκο Σιμενόνε.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η UEFA είναι πολύ πιθανό να τιμωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με μια χρηματική ποινή, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλειστεί και μια βαρύτερη τιμωρία. Φυσικά, στη Γιουβέντους δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να μην έχουν τον “CR7” σε έναν από τους προημιτελικούς του Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 20.000 ευρώ, για ανάλογη κίνηση που είχε κάνει κατά τη διάρκεια του πρώτου ματς των δύο ομάδων, στη Μαδρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.