ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κύπελλο Αγγλίας: Γλίτωσε το «κάζο» η Μάντσεστερ Σίτι – Πρόκριση… θρίλερ (βίντεο)

Κύπελλο Αγγλίας: Γλίτωσε το «κάζο» η Μάντσεστερ Σίτι – Πρόκριση… θρίλερ (βίντεο)

Μπορεί στο Champions League να… ρημάζει τις αντίπαλες άμυνες και να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League αλλά στο Κύπελλο Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι κινδύνεψε να γνωρίζει οδυνηρό αποκλεισμό.

Μια… μεσαία ομάδα της Championship παραλίγο να αποκλείσει την πρωτοπόρο της Premier League! Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέσα στην έδρα της Σουόνσι στο ημίχρονο, αλλά κατάφερε μέσα σε 20 λεπτά να πετύχει τρία (2-3) και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι «κύκνοι» προηγήθηκαν 2-0, με πέναλτι του Γκράιμς (20΄) και γκολ του Τσελίνα (29΄), και… άντεξαν ως το 69΄.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε το αναμενόμενο rotation στην ενδεκάδα, αλλά επιστράτευσε Στέρλινγκ και Αγκουέρο και είδε την ομάδα του να “γυρίζει” το ματς.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα μείωσε σε 2-1 στο 69΄, ενώ στο 78′ το αυτογκόλ του Νόρντφελτ (η μπάλα βρήκε στην πλάτη του τερματοφύλακα της Σουόνσι μετά από άστοχο πέναλτι του Αγκουέρο) έφερε το ματς στα ίσα. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 88′ από το τέρπα του αργεντινού επιθετικού.

Με τη νίκη αυτή, η Μάντσεστερ Σίτι διατηρεί… ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης και των τεσσάρων τροπαίων που “κυνηγάει” τη φετινή σεζόν, αφού είναι ήδη κάτοχος του League Cup.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.