ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαραντόνα για εθνική Αργεντινής: «Μου προκαλεί θλίψη – Δεν αξίζουν τη φανέλα»

Μαραντόνα για εθνική Αργεντινής: «Μου προκαλεί θλίψη – Δεν αξίζουν τη φανέλα»

Ποιος είδε τον Ντιέγκο Μαραντόνα και δεν τον φοβήθηκε; Ο παλαίμαχος σταρ ήταν πολύ αυστηρός με τους παίκτες της εθνικής Αργεντινής.

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής μετά από 9 μήνες απουσίας δεν ήταν αρκετή. Η «αλμπισελέστε» έχασε σε φιλικό με 3-1 από την Βενεζουέλα και σκόρπισε προβληματισμό.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα όμως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, μιας και άσκησε αυστηρή κριτική για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν μία ταινία τρόμου. Αυτή η ομάδα δεν αξίζει τη φανέλα που φοράει, η Αργεντινή δεν θα κερδίσει κανένα παιχνίδι. Λυπάμαι για τον λαό της Αργεντινής που συνεχίζει να πιστεύει στους ψεύτες της ομοσπονδίας. Εγώ αισθάνομαι πολύ Αργεντινός. Πίστευαν πως θα νικούσαν εύκολα; Ποιος είναι τόσο ηλίθιος να σκέφτεται τέτοιο πράγμα; Η Βενεζουέλα είναι μία ομάδα οργανωμένη και συμπαγής, απέναντι σε αυτή την Αργεντινή είχαν εύκολο έργο. Αυτή η εθνική ομαδα μου προκαλεί θλίψη, δεν αξίζει τη φανέλα που φοράει» είπε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα για την εθνική Αργεντινής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.