ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα «μπινελίκια» του Ντιέγκο Κόστα στον διαιτητή – Έβρισε χυδαία τη μητέρα του

Τα «μπινελίκια» του Ντιέγκο Κόστα στον διαιτητή – Έβρισε χυδαία τη μητέρα του

Ο Ντιέγκο Κόστα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Χέσους Χιλ Μανθάνο, στο πρώτο ημίχρονο του Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο. Τι έγραψε ο Ισπανός διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Ο Ντιέγκο Κόστα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 28′ του ντέρμπι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου” και σύμφωνα με τον διαιτητή, ο επιθετικός των “ροχιμπλάνκος” του έβρισε χυδαία την μητέρα του.

«Μου είπε ‘χ@@ω στη μητέρα σου την π@@@@α’ και μετά την αποβολή του με έπιασε από το χέρι για να μη δώσω κίτρινη κάρτα σε συμπαίκτες του και αποχωρώντας με αποκάλεσε ‘π@@@@@ας γιο», έγραψε στην έκθεσή του ο διαιτητής, Χεσούς Χιλ Μανθάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα πάντως με τα ισπανικά Μέσα, ο Ντιέγκο Κόστα έλεγε στους συμπαίκτες του –στα αποδυτήρια του “Καμπ Νου”- πως ουδέποτε έβρισε τον διαιτητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.