ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε ρίνγκ μετατράπηκε ποδοσφαιρικός αγώνας – Άγριο ξύλο, ρίψη αντικειμένων και σπρέι πιπεριού (βίντεο)

Σε ρίνγκ μετατράπηκε ποδοσφαιρικός αγώνας – Άγριο ξύλο, ρίψη αντικειμένων και σπρέι πιπεριού (βίντεο)

Στιγμές που θυμίζουν περισσότερο δρόμους μετά από συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία παρά ποδοσφαιρικό αγώνα έλαβαν χώρα εντός αγωνιστικού χώρου σε αναμέτρηση ομάδων βραζιλιάνικης λίγκας.

Τα επεισόδια έγιναν στον αγώνα Ατλέτικο Γκοϊανένσε με τη Βίλα Νόβα για τη λίγκα Γκοϊάνο.

Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και η έχθρα μεταξύ των δύο ομάδων είναι δεδομένη. Ωστόσο τούτη τη φορά η κατάσταση εκτραχύνθηκε και ο έλεγχος χάθηκε ολοκληρωτικά κυρίως λόγω των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αμέσως μετά το σφύριγμα του διαιτητή επιδόθηκαν σε επίδειξη… πολεμικών τεχνών.


Η λέξη χάος είναι λίγη για να περιγράψει τι ακολούθησε: Στη μάχη ρίχθηκαν ακόμη και τα οχήματα που υπό νορμάλ συνθήκες μεταφέρουν τους τραυματίες. Σε τούτη την περίπτωση όμως χρησιμοποιήθηκαν για να εμβολίσουν τους αντιπάλους. Κυνηγητό, ξύλο, μπουνιές, κλοτσιές, κεφαλοκλειδώματα, ρίψη αντικειμένων και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, μετέτρεψαν το στάδιο «Αντόνιο Ασιόλι» σε ένα απέραντο ρινγκ.

Για να εκτονωθεί η κατάσταση η αστυνομία επενέβη ρίχνοντας σπρέι πιπεριού

Υπήρξαν αρκετοί μικροτραυματισμοί ενώ ο φωτογράφος των γηπεδούχων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Για την ιστορία το ματς έληξε με 1-0 υπέρ της Ατλέτικο Γκοϊανένσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/marathonbet/status/1115576299882450944

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.