Οταν οι Ναπολιτάνοι παραληρούσαν για τον Ντιέγκο – Το πρώτο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ για τον Μαραντόνα

Οταν οι Ναπολιτάνοι παραληρούσαν για τον Ντιέγκο – Το πρώτο τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ για τον Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα περπατά στο Στάντιο Σαν Πάολο, ενώ οι οπαδοί της Νάπολι παραληρούν, φωνάζοντας ρυθμικά το μικρό του όνομα.

Με αυτή τη σκηνή ξεκινά το πρώτο τρέιλερ του «Diego Maradona», του νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Αργεντινού. Δημιουργήθηκε από πάνω από 500 ώρες άγνωστου έως τώρα υλικού από το προσωπικό αρχείο του Μαραντόνα. Στο επίκεντρο είναι η εποχή που ο θρύλος του ποδοσφαίρου έπαιζε στη Νάπολι, όταν οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση των πρώτων τίτλων στην ιστορία της.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου θα δώσει το παρών ο Μαραντόνα, ενώ θα βγει στους κινηματογράφους τον Ιούνιο. Τη δημιουργία του υπογράφει η ίδια ομάδα που ήταν πίσω από τα βραβευμένα ντοκιμαντέρ «Senna» και «Amy», για τη ζωή του Αιρτον Σένα και της Ειμι Γουάινχαουζ, αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.