ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΕΚ: Ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά τον Βράνιες;

ΑΕΚ: Ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά τον Βράνιες;

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι ενέργειες στην ΑΕΚ για την αναζήτηση των παικτών που θα ενισχύσουν τους «κιτρινόμαυρους» την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με την «Ώρα για σπορ», ένας από αυτούς είναι ο Όγκνιεν Βράνιες. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ, βάζοντας φωτιά στις φήμες που κάνουν λόγο για επιστροφή του Βράνιες στα «κιτρινόμαυρα».

Άλλωστε, υπάρχει η ανάγκη για προσθήκη ενός στιβαρού αμυντικού στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, αφού φέτος έδειξε πιο αδύναμη στο κέντρο της άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η επίσκεψη του τεχνικού διευθυντής της ΑΕΚ στον βελγικό σύλλογο να σχετίζεται και με άλλα πρόσωπ, αφού αναζητούνται παίκτες σε περισσότερες από μία θέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.