Συμφωνία Ντόρτμουντ με Αζάρ – Κλείνει στη Μπορούσια ο Βέλγος (φώτο)

Συμφωνία Ντόρτμουντ με Αζάρ – Κλείνει στη Μπορούσια ο Βέλγος (φώτο)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται ότι έχει κάνει το… κόλπο γκρόσο ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με τον Θόργκαν Αζάρ.

Ο Βέλγος εξτρέμ αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία ονόματα στη Μπουντεσλίγκα μετά τη φανταστική φετινή σεζόν του, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι έχει ήδη δώσει τα χέρια με την ομάδα του Φαβρ. Μένει βέβαια και η συμφωνία με την Γκλάντμπαχ, στην οποία έχει ρήτρα 40 εκατ. ευρώ.

Η δήλωση του Αζάρ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω συμφωνήσει με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχουμε μιλήσει εκτενώς για τη συνεργασία μας και τώρα περιμένω να τα βρουν οι δυο ομάδες. Βρίσκονται σε συζητήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.