Τρομακτικές εικόνες από το βαν που επέβαινε ο άτυχος Τσέχος ποδοσφαιριστής (φώτο-βίντεο)

Τρομακτικές εικόνες από το βαν που επέβαινε ο άτυχος Τσέχος ποδοσφαιριστής (φώτο-βίντεο)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που κυκλοφόρησαν από το μοιραίο mini bus στο οποίο επέβαιναν οι ποδοσφαιριστές της Αλάνιασπορ και το οποίο ενεπλάκη σε δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Τσέχου διεθνή επιθετικού της τουρκικής ομάδας Γιόζεφ Σουράλ.

Ο Σουράλ πέθανε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν και έξι από τους συμπαίκτες του, τραυματισμένοι μετά τη συντριβή, μεταξύ των οποίων και ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ Ντζάλμα Σάντος.

Συγκεκριμένα επτά παίκτες της Αλάνιασπορ είχαν νοικιάσει ένα μίνι λεωφορείο VIP για να επιστρέψουν μετά την χθεσινή ισοπαλία (1-1) με την Καϊσερίσπορ και το λεωφορείο συνετρίβη περίπου 5 χλμ. από τη νότια παράκτια πόλη Αλάνια, όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας Anadolu.

Ο πρόεδρος της ομάδας Χασάν Καβούσογλου ανέφερε ότι ο οδηγός κοιμήθηκε πίσω πάνω στο τιμόνι του μίνι λεωφορείου. Ένας δεύτερος οδηγός κοιμόταν εκείνη τη στιγμή.

Σημειώνεται ότι συμπαίκτες του άτυχου Τσέχου στην τουρκική ομάδα ήταν μεταξύ άλλων ο Λούκας Βιγιαφάνιες και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Σουράλ με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.