ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Βαριές» κατηγορίες για Τότεναμ – Στο «εδώλιο» οι γιατροί για τον τραυματισμό του Βερτόνγκεν

«Βαριές» κατηγορίες για Τότεναμ – Στο «εδώλιο» οι γιατροί για τον τραυματισμό του Βερτόνγκεν

Ο Γιαν Βερτόνγκεν, χτύπησε αρκετά σκληρά στον πρώτο ημιτελικό της Τότεναμ κόντρα στον Άγιαξ στο Champions League και το ματς διακόπηκε αμέσως, καθώς ο παίκτης αιμορραγούσε και ήταν ζαλισμένος.

Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα οι γιατροί των «σπερς» έδωσαν το «ok» για να επιστρέψει στο γήπεδο, μόνο για να αποχωρήσει ξανά μερικά δευτερόλεπτα μετά, διαμαρτυρόμενος για ζαλάδες, καθώς δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του και χρειάστηκε να υποστηριχθεί από δύο φροντιστές πριν πέσει στο έδαφος.

Το γεγονός έχει δημιουργήσει σάλο στα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία και κατηγορούν τους γιατρούς για αμέλεια που θα μπορούσε να στοιχίσει στον παίκτη. Ο Taylor Twellman, ειδικός στο τηλεοπτικό κανάλι ESPN έκανε λόγο για εσφαλμένη διάγνωση. «Ο Βερτόνγκεν σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να γυρίσει στο γήπεδο. Είναι μια απαράδεκτη και κρίσιμη απόφαση του ιατρικού τμήματος της Τότεναμ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι κοινή συνείδηση στο ποδόσφαιρο, πόσο κρίσιμοι είναι οι τραυματισμοί στο κεφάλι. Οι ποδοσφαιριστές στο αμερικανικό επαγγελματικό πρωτάθλημα NFL, οι οποίοι επηρεάζονται ακόμη περισσότερο από τέτοιες συγκρούσεις, τώρα απομακρύνονται από το παιχνίδι πολύ πιο γρήγορα από ό,τι προβλέπει το πρωτόκολλο των γιατρών. Στην περίπτωση του ποδοσφαίρου, όπως αποδεικνύει η περίπτωση του Βερτόνγκεν αυτό δεν συνέβη», έγραψε επί του θέματος η FAZ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.