ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Μυθικό» βράδυ στο Άνφιλντ – Η Λίβερπουλ ταπείνωσε την Μπάρτσα 4-0 και πήγε στον τελικό του Champions League

«Μυθικό» βράδυ στο Άνφιλντ – Η Λίβερπουλ ταπείνωσε την Μπάρτσα 4-0 και πήγε στον τελικό του Champions League

Σε μια βραδιά που θα γραφτεί για πάντα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η Λίβερπουλ κέρδισε 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Ανφιλντ» και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε το ματς έχοντας εις βάρος της το 3-0 του πρώτου αγώνα και τις απουσίες του Σαλάχ και του Φιρμίνιο. Ομως το «Ανφιλντ»… μίλησε, έσπρωξε την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος και «καθάρισε» ακόμη και την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι και του Ερνέστο Βαλβέρδε, που ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Για την ομάδα του Κλοπ άνοιξε το σκορ στο 7′ ο Οριγκί, στο 54′ και στο 56′ Βαϊνάλντουμ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και στο 79′ έγινε η μεγάλη ανατροπή με το δεύτερο γκολ του Οριγκί.

To πανηγυρικό tweet της Λίβερπουλ:

https://twitter.com/LFC/status/1125866752527806464


Η Λίβερπουλ πέρασε στον τελικό του Champions League για δεύτερη σερί χρονιά (πέρυσι το έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης) και περιμένει στον τελικό της Μαδρίτης την 1η Ιουνίου είτε τον Αγιαξ, είτε την Τότεναμ (το βράδυ της Τετάρτης βγαίνει ο νικητής).

Οι ενδεκάδες στο Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα

Λίβερπουλ: Αλισον ,Αλεξάντερ-Αρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (45’ Βαϊνάλντουμ), Χέντερσον, Φαμπίνιο, Mίλνερ, Σακίρι (90′ Στάριτζ), Οριγκί (Γκόμεζ 85’), Μανέ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ράκιτιτς (Μάλκομ 80’), Πικέ, Λανγκλέ, Αλμπα, Σ. Ρομπέρτο, Κοουτίνιο (Σεμέδο 60’), Μπουσκέτς, Βιδάλ (Αρτούρ 68’), Μέσι, Σουάρες

Tα γκολ στο ματς Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα:

https://twitter.com/DataAfaOk/status/1125846146629427200


https://twitter.com/DataAfaOk/status/1125860133282746369


https://twitter.com/Hon_Kiptoo/status/1125862971698241537


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/CommentaryLimbs/status/1125865223632621570

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.