Ο «εκτελεστής» με την Βίβλο!

Ο «εκτελεστής» με την Βίβλο!

Τον φωνάζουν «Ιντσάγκι», πανηγυρίζει τα γκολ του όπως ο Ντρογκμπά, είναι ο καλύτερος επιθετικός που έβγαλε ποτέ η Λιβερία μετά τον Ζορζ Ουεά, έγινε μεταγραφή από τον Πέδρο Μαρτίνς στην Ρίο Άβε και πριν από τρία χρόνια μπήκε στην λίστα με τους 30 κορυφαίους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές. Ο Γουίλιαμ Γεμπόρ που απασχολεί τον Παναθηναϊκό είναι… περίπτωση!

«Kανείς δεν πίστευε σε εμένα όταν ξεκίνησα την καριέρα μου. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσα να φτάσω τόσο ψηλά. Κανείς δεν πίστευε σε εμένα όταν κλήθηκα για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα. Κανείς δεν πίστευε σε εμένα όταν ξεκίνησα να σκοράρω τόσο για τους συλλόγους μου, όσο και για την Εθνική. Κανείς δεν πιστεύει σε μένα τώρα. Όπως και κανείς δεν πίστευε ποτέ σε μένα. Αλλά εγώ πάντα έχω Πίστη σε μένα και στον Θεό. Αυτό με βοηθάει να ξεπερνάω τα πάντα. Όταν προκριθούμε κάποια στιγμή, τότε θέλω να δω τα πρόσωπα σας.

Δύο φορές φτάσαμε κοντά, όμως δεν τα καταφέραμε, όμως δεν πρόκειται να σταματήσουμε ποτέ γιατί ένας αληθινός πατριώτης δεν πεθαίνει ποτέ. Δεν παρασύρομαι ποτέ από όσα ακούω. Δεν παρασύρομαι ποτέ από όσα βλέπω. Παρασύρομαι μόνο από όσα πιστεύω. Δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω να προσπαθώ να κάνω τις ζωές των γύρω μου καλύτερες. Να προσφέρω χαμόγελα στα πρόσωπα των συμπατριωτών μου. Ξέρω όμως ότι δεν μπορώ να το κάνω κάθε μέρα. Έτσι είναι η ζωή.

Σας ευχαριστώ όλους και ο Θεός να σας ευλογεί. Εγώ σας αγαπώ ακόμα. Την επόμενη φορά θα επιστρέψουμε δριμύτεροι. Θα προσπαθούμε μέχρι να τα καταφέρουμε. Ο κόσμος όμως δεν καταλαβαίνει τις θυσίες. Αν κάποιοι μίλησαν άσχημα και σταύρωσαν τον Ιησού, ποιος είμαι εγώ που θα γλιτώσει από κάτι τέτοιο;».

Αυτό τον αποκλεισμό τον έφερε βαρέως. Αυτή τη φορά ήταν ο αρχηγός, είχε την ευθύνη μιας χώρας στις πλάτες του. Η Λιβερία απείχε 90 λεπτά από την πρώτη πρόκριση σε τελική φάση κυπέλλου Αφρικής για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια και ταξίδευε στα τέλη Μαρτίου στην Κινσάσα για δύο αποτελέσματα κόντρα στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.